søndag 28. august 2011

Ugler i mosen

Eller - ihvertfall på koppen :-) Se bare på denne fine koppen med uglemotiv på. Fant den på Windhorse sine nettsider. Den leveres visstnok i en søt boks i samme stil, og den boksen kan brukes til spareboks etter at koppen har funnet sin vei til kjøkkenhylla. Snedig til busspenger eller kaffepenger. Hmm...ugler i mosen, tenker du kanskje? Neida, det er egentlig perfekt for oss som elsker dill og dall - og en fin kopp til teen eller cappuccinoen. Spesielt egnet til bruk på arbeidsplassen, hvor det er om å gjøre å få ha koppen sin i fred. Denne her er ihvertfall ikke til å ta feil av. Og hvis noen prøver seg, så er det jo bare å låse den inn i boksen igjen ;-) 


 Og siden vi er inne på dette med bokser; fant også en søt tea-for-one-tekanne som leveres i en skikkelig glad-boks. Boksen er kjempefin til oppbevaring av te, og begge deler gjør seg på kjøkkenhylla, faktisk :-)


post signature

4 kommentarer:

Ine sa...

Uglekoppen var helt utrolig søt:)
Nå vet jeg hva jeg skal ønske meg til jul!!!

Ha en strålende dag!!

Ine

Turid sa...

Ja, kjekt, ikke sant? Det er Il Mondo som har agenturet på disse i Norge. Du kan jo høre med dem hvem som forhandler dem i nærheten av der du bor :-)

Ha en fin Søndagskveld!

Klem, Turid

TheaJ sa...

LIKER uglene!! :D hoho.

Ha en kjempefin uke! klem

Turid sa...

Takk det samme, Thea! :-)

Klem, Turid