mandag 3. oktober 2011

Barnebokhylle

Leseglede hos barn er viktig - og her i huset er vi glade i bøker :-) En kjapp runde på finn.no forleden resulterte i en bokhylle som er helt perfekt for jentenes bøker. Den fikk noen strøk med sort bengalack og er nå på plass i stua vår. Det er for det meste på kveldene det leses barnebøker her, og da er vi som regel oppe på stua. Jentenes soverom er også oppe, så det passer bra å ha bøkene deres der. Så kan de sitte der på saueskinnet og plukke seg ut bøker de har lyst til å lese. Nå er både Prøysen og SingSang på plass - her skal det leses! :-)

Og sånn var den før, for sammenligningens skyld:Jeg takker hjerteligst hollenderen for malearbeidet. Jeg er fornøyd, og det tror jeg jentene også blir når de kommer hjem og får se bokhylla si ! :-)


 
post signature

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var noe til forandring :)
Her leses det også mye bøker. Kjente så godt igjen det å velge ut kveldens bok,, bare at skinnet mangler :)
Tenker de ble fornøyd :)

Anne sa...

Det ble superfint, tipper de ble storfornøyde! Og der var det det ene skinnet også, ser jeg :-)

en støvel og en sko sa...

Perfekt hylle, og så ser jeg noen nederlandske bøker der inne også ;-) Herlig.
Fin dag til deg.
Klem :-)

Tullik sa...

Mange spennende bokskatter her. Og ikkje berre på norsk heller ser eg. Viktig at bøkene er tilgjengelige ja. Flott hylle også. Ha det godt.

Turid sa...

Takk for koselige kommentarer! Setter stor pris på det :-)
Og ja, da, det bør være enkelt å finne tak i bøkene, og så lenge de er synlige, blir det oftere lest, har jeg merket. Jentene har faktisk flere nederlandske bøker enn norske. Familie og venner i NL er flinke til å sende bøker. Det er fint, siden de er tospråklige :-)

Klem, Turid

Anne (Moseplassen) sa...

så flott kontrast det ble med sort hylle mot bøkenes farger. Smart makover det der. Og smart hylle, hyggelig med noe som virkelig er tilpasset barnas størrelse :)

God helg Turid!

Turid sa...

Takk Anne, riktig god helg til deg også! :-)

Klem, Turid