søndag 20. november 2011

Spisebordet fra Det Ville Vesten

Så er endelig det gamle bordet vårt fra 1800-tallets Arizona på plass på kjøkkenet! :-) Blytungt var det å flytte, men du verden SÅ verdt det! Takk til vår kjære nevø for god hjelp! Bordplata har vært gulvet i ei gammel postvogn i det ville vesten, så dette bordet har både sår, sjel og historie. Vi kjøpte det for 10 år siden da vi bodde i Den Haag. Det er spesialimportert av en mann som driver en forretning der. Det var i utgangspunktet litt for høyt, og nå har vi da omsider etter alle disse årene fått saget av beina 4 cm, slik at det skulle bli 'vanlig' bordhøyde på det. Oppå bordet en fake Mariskål og sort vase funnet hos Fretex, et dekkefat fra Plantasjen, og en blikkboks. 'Duken' er en kopphåndduk fra Ikea.

Dere får unnskylde billedkvaliteten, som skyldes at bildene er tatt nå i ettermiddagstimene - grunnet min utålmodighet. Jeg kan selvsagt ikke vente til i morgen med å ta BRA bilder.. :-)

post signature

1 kommentar:

Tullik sa...

Her kjem jo den eine flotte skatten etter den andre. Kjempestilig bord. Passer så fint inn i rommet også ser det ut for. Kjekt med møbler med personlighet !! Slitan (som betyr slit det med helsa)