lørdag 5. februar 2011

10 little birds are sitting on a train..

Først har jeg lyst til å takke alle dere som har besøkt og besøker bloggen min. Jeg setter umåtelig stor pris på det, og får masse inspirasjon og motivasjon til å blogge mer :-) Tusen, tusen takk!!! :-) Har dere tid til å legge igjen en liten kommentar går jeg nesten ut av mitt gode skinn - glad blir jeg da! :-D

Så hadde jeg tenkt å ta for meg noe annet jeg blir veldig glad over, nemlig fugler. Etter en liten runde på diverse favorittinspirasjonssider på nettet, fant jeg nemlig massevis av nydelige ting med fuglemotiv, og jeg digger det, det er så mye fint å finne! Se bare her:


Vase med påfuglmotiv, funnet via Just blue and green
'Nature's Garden' fra Dillards . Se det søte eggefatet og den skåla! Sukk.. (beklager knøttebilder, dere får finne fram lupene :-D)


 Pute fra Envelop, som jeg har vist før
 Kjempesøt knaggrekke fra Lune Hjem. Hadde vært fiiin på soverommet, for skjerf og sjal :-) 
Nok en nydelig tapet fra Eijffinger. Denne skulle man også gjerne hatt på soverommet, gitt!
Morsomt skap fra Layla Grayce, som minner meg om et skap jeg har selv, bare at det er blått og har fisker som motiv. Soverommet, kanskje? Går jo fugleværelset på slottet en høy gang snart..  :-D


Og med det kvitrer jeg en riktig god helg til alle! :-)


3 kommentarer:

Uban Putih sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Hverdagslivet sa...

Hei hei!
Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Vet du hva? Jeg deler gleden din med blogging, og ekstra kjekt er det når noen "gidder" å legge igjen en kommentar, da blir jeg også kjempe GLAD!
I år er det helt inn med dyremotiv på all slags, så der er du heldig med interessen din! Jeg har fått litt dilla på hjorter og rådyr. Kjøpte min første rådyrfamilie til jul, de er nå pakke ned med resten av julepynten. Men kjøpte meg et hjortehode i sølv som jeg har hengt i trappeoppgangen, knall tøft!
Håper du koser deg denne fine mandagen:)
Klem Anne Karin

anne - moseplassen sa...

den puta og det tapetet skulle jeg gjerne hatt gitt!
Duverden så lekkert :)
Jeg får trøste meg med fuglene i hagen, mens jeg venter på å få fugler i interiøret.

Koselig at du likte vaseinnlegget på NiB :)