tirsdag 24. januar 2012

Husmorferie i Bergstaden

Så er det hverdag igjen, etter helgas opphold på mitt elskede Røros! Har hatt årntli' husmorferie - for meg betyr det å være helt alene. Satte meg på toget Fredag morgen, og booket meg inn på Røros Hotell. Pleier å gjøre det omtrent 1-2 ganger i året, men nå er det en stund siden sist, så det gjorde SÅ godt! Har gått mye i det fine vinterlandskapet, har truffet søsteren min, har svømt mye, strikket endel, i-pad'et endel *fnis* og drukket litt latte. Helt perfekt helg! :))
Jeg orket ikke drasse rundt på kameraet i tide og utide, så jeg begrenset meg til et par timer på søndag, hvor jeg i - 14 grader ruslet rundt og fotograferte. Disse bildene er resultatet. Håper de inspirerer noen til å ønske seg en tur til den vakre Bergstaden. Det er ikke uten grunn at den befinner seg på Unesco's verdensarv-liste :))
Noen bilder fra området Malmplassen/Slegghaugene:

Bergstadens Ziir troner høyt oppe, og kan betraktes nærmest fra alle retninger:

Det kommer et innlegg til fra Røros, om et par dager, med bilder fra alle de vakre dørene som fins der. Inspirasjon for noen og enhver som pusser opp eller bygger hus i tradisjonell stil ;))


post signature

5 kommentarer:

Old Chic sa...

Ahhh! Jeg smelter.
-Helt fantastisk! : D

allesistgut sa...

Fine bilder fra Røros. Høres virkelig ut at du hadde den perfekte helgen. :D
Hilsen allesistgut :D

Beva's interiørgleder sa...

Så fine Røros bilder :-) Åsså har du fått med bilde av butikken jeg jobber i Soloppgange rett ovenfor Nille :-)
Brit Eva

Turid sa...

Brit Eva, jeg var innom Soloppgangen på Lørdag ;)

Herlige Røros!! :)))

Beva's interiørgleder sa...

:-)