onsdag 29. februar 2012

Grønt barnerom

Endelig er vi i gang med å få realisert planene om separate rom for jentene våre. Hittil har de delt soverom og delt lekerom. Dette var ganske hensiktsmessig da de var mindre, for da hadde de soverommet sitt i samme etasje som vårt. Men nå begynner både Sanne (7) og Selma(5) å føle behov for å være alene på rommet av og til, enten det er med eller uten besøk av venner. Kanskje spesielt storesøster.
Vi startet med Selmas rom, ganske enkelt fordi det er det rommet vi ikke trengte å pusse opp. Dette rommet har vært kontor, og ble pusset opp for 5 år siden. Det går i grønt og hvitt og har litt sånn skogstema. Vi synes det er såpass lunt og godt rom, at vi beholdt fargene.


Det gjenstår fremdeles noe småtteri, men Selma har flyttet inn, og da kan vi jo vise fram hybelen hennes :))
Elefanturoen er basert på etisk handel, og kommer fra Windhorse (forhandles av Il Mondo i Norge).


DIY av gammel LP-plate. Litt glam må man ha på pikerommet ;) Mer om denne kan du se HER.


Sovehjørnet, med plakat jeg lagde i fjor. HER kan du se hvordan jeg gikk fram for å lage den :)


Liftgardin som jeg ikke husker hvor jeg kjøpte, og bordlampe fra Ikea.


Vi måtte jo få inn LITT rosa, hvis ikke tror jeg Selma ville protestert, altså :) Hylla er et loppefunn, og den skal males svart, men så langt har vi ikke kommet. Under den skal det monteres et hvitt veggklaffbord, som Selma skal bruke til skrivebord. Rommet er såpass lite at det ikke går an å ha skrivebord der inne per i dag. Har prioritert oppbevaringsmøbel, siden hun har ganske mange 'småjenteleker' enda. Og veggklaffbord er kjekt når man har venninnebesøk og trenger gulvplassen. Hun har en svart tripp-trappstol som står på kjøkkenet (rommet ved siden av), som hun kan sette fram når hun skal tegne eller gjøre lekser.

Gleder meg til å vise fram bilder av rommet til Sanne, når vi kommer så langt. Der kommer det før- og etter-bilder, for der blir det nok store endringer :))


post signature

4 kommentarer:

En støvel og en sko sa...

Så fint rom! Jeg er så glad i grønt, og det er vår mellomste jente også som har mye grønt nå på rommet sitt.
Så lurt med klaffebord. Har også noen tallerkenhyller som burde males, men er litt lei av å male akkurat nå, så vi får se...
Ha en fin uke.
Klem :-)

Huldra sa...

Så herlig rom med mange fine detaljer. Grønnfargen på veggen var lekker, og den personlige plakaten og bildet var skjønt. Heldig jente som har fått så flott rom. :)

Helgehilsen fra Huldra :)

Kerstin Orø sa...

Heisann, nydelig grønnfarge, husker du hva den heter?

Mvh Kerstin

Turid sa...

Den grønnfargen husker jeg dessverre ikke navnet på, Kerstin, for det er en del år siden vi malte der inne. Men jeg synes selv også at den fremdeles er fin ;) Takk for skryt ;))

Klem, Turid