onsdag 4. april 2012

Skapdører snart ferdige

Vi nærmer oss slutten på oppussingsprosjektet vårt her (Sannes rom fremdeles ja..) og i dag har jeg malt første strøket på skapdørene hennes. Det ble ganske enkelt hvit blank bengalack, som skal reflektere lyset på rommet hennes, noe vi tydelig kan se på dette bildet :) De andre flatene på rommet er halvblanke og matte, så det er fint med noe som skaper kontrast. Veggen dere ser er også malt grå. Men det er bare for å sikre oss at det ikke lyser hvite render mellom tapetremsene dersom de ikke tilslutter seg hverandre like bra over alt.


Skapstammene var ferdigmalte i forrige uke, men her har det gått i ett, så det har ikke blitt jobbet med rommet hver eneste dag. Skapet ble grått (farge Valmuefrø), som veggen, for å få en fin overgang mellom vegg og skap, samt at det skal gi litt mer inntrykk av at skapet er innbygd. Hvilket det selvfølgelig ikke er.... : D



Svært mye grått og hvitt på rommet foreløpig, men bare vent - om en stund  vil det være nok av fargebomber der inne, som skal gi næring til en kreativ sjel på snart 8 år; gardiner, oppbevaringsesker, puter med mere. Det bli' itj kjedelig nei! :)

En riktig GOD PÅSKE, alle sammen!! :))


post signature

1 kommentar:

Christina Mari sa...

Det blir nok kjempe fint!
Gleder meg til å se det ferdig.
Ha en fiiin påske.
Klem Christina