fredag 18. januar 2013

Fototapet - valgets kvaler

Den siste 'store' oppgaven som gjenstår på kjøkkenet vårt nå, er å få lagt tapet på en liten vegg mellom inngangen fra gangen og ei annen dør.
I utgangspunktet hadde vi tenkt å velge en fototapet som ser ut som en type vegg. I og med at selve kjøkkeninnredningen er i en varm, men ganske moderne stil, tenkte jeg det kunne være fint å bryte med noe 'gammelt' og rustikt. Har vært inne og sett hos Photowall.no,
Umiddelbart falt jeg for denne tapeten med bilde av en gammel vegg laget av natursteiner i diverse størrelser og fargenyanser.
 
 
 
Synes den er superfin! Ville ha den. Lenge :)
Men så oppdaget jeg denne som viser bilde av en mursteinsvegg. Samme fargetoner, men litt roligere og mindre markert, kan man si. Men blir den for kjedelig? Må jo sette opp ei lita hylle og noe annet stæsj her da. Liker den godt, altså.
 
 
 
Så kommer hollenderen og sier at han liker steinveggene, men kunne også godt tenke seg en tapet med bilde av et landskap. Jeg skeptisk tvert, fordi det så ofte ender med noe klisjeaktig. Men et landskap har jo noe for seg. Man får en 'utsikt', noe fint å hvile øynene på, og som bidrar til romfølelse. Denne her tar igjen gråfargen på den andre veggen, samt treverket i bord og underskap.
Tenk å spise frokost med denne utsikten da! :)

 
 
Nå lider vi valgets kvaler her. Hvilken synes du er finest? :)
2 kommentarer:

an-magritt sa...

Takk for fine ord.
God helg, kjære du!!

krepsemor sa...

Vanskelig valg, skjønner jeg! Jeg falt umiddelbart for natursteinstapeten, men det er fordi jeg er veldig glad i akkurat sånne murer :)
Striglet er ikke min stil, det blir fort kjedelig.
Utsikten ved sjøen er sjarmerende, og om det passer inn der du skal ha det, så blir det kjempefint! Håper dere finner utav det :) Jeg skal i alle fall ta en titt på den siden der :)
Ha en fin helg!