tirsdag 8. oktober 2013

Soveromstapet ankommetHurra, i dag har PAKKEN ankommet! Sendte hollenderen på posten i morrest for å hente den viktigste pakken dette året, nemlig det nye tapetet til soverommet! Bestilte den fra Photowall, som jeg har bestilt tapeter fra tidligere. Har god erfaring derfra; tapetene er enkle å legge, har fin kvalitet, gratis lim medfølger og ingen frakt å betale.


 
 
Så nå er det bare for hollenderen å sette i gang med å finpusse litt, og grunne, så kan vi male panelet i det som trolig kommer til å bli fargen Lead Blue, før undertegnede får tapetet opp på veggen.
SPØRS om dette blir det fineste soverommet vi noengang har hatt ja! :)
Det er jo ingen som kommer til å tro at dette ER en murvegg, men det handler om å skape en stemning. Lekkert sengetøy, glam-lampe i taket... her blir ingenting overlatt til tilfeldighetene. Jeg gleder meg! :)


 
 
 
 
 

3 kommentarer:

AC IN A BOX sa...

For en herlig tapet,
løper videre rundt på nett for å finne nettsiden deres.
Tusen takk for koselig kommentar hos meg :)

Fin dag til deg!
- AC

katanita.net - Katrine Anita sa...

Spennende. Jeg er veldig glad i naturmaterialer, men av og til er det lov med linolium som ser ut som gamle tregulv, eller tapet som ser ut som betong eller murstein - må det alltid være så himla autentisk? :p Alle forstår jo at det er ikke veldig praktisk å sette opp en murvegg bare for dekorens skyld. Gleder meg til å se resultatet!

Anonym sa...

Kul tapet. Ønsker meg noe lignende bak vedovnen vår, bare for å dele opp den lange veggen bak. Vurderte seriøst å bestille tapet av et bilde jeg har tatt av de gamle møllene her i byen. Men jeg endte opp med en masse bøker på den veggen i stedet. Masse flotte bilder du har. Jeg kjenner at inspirasjonen begynner å blomstre, så jeg legger inn bloggen din i oversikten min. Klem Grethe