onsdag 11. desember 2013

Julestemning på kjøkkenet

Så ble det julestemning på kjøkkenet - og det i god tid før jul! Bestemte meg for å flytte skatollet fra den lyse veggen til tavleveggen, for å få mye finere kontraster. Og her skal det få lov til å bli stående, også etter jul.
Kjøkkenet er det rommet hvor jeg trives best i hele huset, og det blir nok ikke mindre tid tilbragt her nå :)
Jeg ble for sen til å få med bidraget mitt i NIB sin Desemberutfordring, JUL, JUL, STRÅLANDE JUL - men HER kan du se veldig mange fine, inspirerende julebilder, helt til å komme i stemning av :)

 
Veggen er malt med tavlemaling kjøpt på Biltema. Lyslenke fra Åhlens.
 

 

Snøkule fra Nille, div lysestaker fra Fretex og lysegrønn vase fra keramiker Per Lysgaard på Røros. Jeg liker virkelig hans stil. Kjøper alltid med noe derfra når jeg er på Røros.
 


Jeg tenner alltid masse lys i adventstida og jula. Man trenger egentlig ikke veldig mye julepynt, så lenge man har levende lys, ei lyslenke eller to, noen gode pledd, litt nøtter, marsipan og  clementiner. Da er jula reddet ;))

 
Flasken er en dusjgelflaske fra apoteket, strippet for etikett. Så enkelt! Pynt fra fjorårets Åhlenssortiment.Juletreet fikk jeg av Selma da hun gikk i barnehagen <3 *elsk* 

 

Det gamle skatollet fant jeg hos Fretex i fjor. Elsker sånne bruktfunn! Kjenner på meg at det snart blir en tur til Fretex igjen...:)
 
 2 kommentarer:

stallnilsen sa...

Så koselig det var hos deg på kjøkkenet ditt.
Fine bilder.

Ha ei fortsatt fin advent.

Hilsen Lisbeth ;)

Gina T-N sa...

Så deilig julestemning! :-)