tirsdag 8. februar 2011

Dagens Fretex-funnEtter en ny tur til sykehuset sammen med storesøster, fant jeg ut at en liten oppmuntring i form av et Fretex-besøk var på sin plass. Jeg er nemlig på utkikk etter et gammelt skrivebord til hollenderen, som han kan bruke på hjemmekontoret. Ikea er selvsagt en rimelig og grei løsning, men nå er jeg inne i en sånn 'utstråling'-stim (ikke JEG, bevares.. kun møblene), så alt må ha en viss utstråling for å slippe inn gjennom døra her :-D


Skrivebord fant jeg ikke, men selvsagt var det noe annet småtteri som ropte: "Velg meg! Velg meg!" Det er helt sant, jeg hørte at de ropte :-D
Den søte lille vasen ble så kjempefin på det ene lille bordet på stua. Når den primula'n dør (trolig en gang denne uken), skal det bli en samling av bare fine vaser der.  


 Kjøpte 2 sandkakeformer til 2 kroner stykket, som ble kjempefine med t-lys i!... og en engelsk sirupsboks som ikke brukes til noe, foreløpig bare står den i den grønne kroken på kjøkkenet og er fin. Noen ganger holder det i massevis :-D Legg spesielt godt merke til de 'lekre' flisene mine, hihi..


Storesøster fant en liten pose med skjell til 5 kroner, og da måtte vi jo finne noe å ta med hjem til lillesøster også, og det ble den søte lille jenta  med flettene :-)

7 kommentarer:

Hverdagslivet sa...

Hei hei!
Dere er så flinke til å finne spennende ting på loppis og fretex! Jeg må visst snart innom en fretex butikk å se hva de har, begynner å bli orntlig nyssjerrig:)
Kos deg med synet av "nye" fine ting:)
Klem Anne Karin

Turid sa...

Ja, det er kjempeartig å gå og snoke på Fretex og loppiser! :-)Utrolig hva folk kvitter seg med, altså.
Takk for besøket, Anne Karin ;-) Klem, Turid

From not to hot sa...

Så fine ting du har funnet! Tror akkurat de samme tingene hadde ropt på meg også, gitt.

ide-puffen sa...

En stund siden sist. Herlig innlegg med fugler. Og fine ton i ton farger på vasene. Er du sånn at plantene må dø før du kaster dem? Huff jeg klarer ikke kaste levende planter fordi de ikke passer inn. (kremt det står noen på kontoret til mannen som jeg ikke har "plass" til hi hi.
Ønsker deg en god helg.
Klem
Randi

Turid sa...

Fant nettopp en ny liten vase hos søstrene Grene. Den smøg seg veldig pent inn blant de andre, gitt ;-D Og planter må dø først ja. Jeg klarer heller ikke å kaste noe som lever, så det kan være et dilemma av og til. Jeg har begynt med en del kunstige planter, men bare grønne planter som er veldig naturtro. Jeg klarer ikke f.eks. silkeblomster og sånn. Er nok 'allergisk' mot dem, hehe ;-)

irina sa...

Tusen tusen takk Turid for den vakre kommentaren...den var det. vet ikke hva som gjorde den så bra. At den var bånn ærlig pluss at kunnskapen din skinnte igjenom. jeg ble veldig glad. Og du !! For en fin blogg du har !! la meg til som følger så skal jeg kikke litt .

Varm varm stoooor trønderklem

Turid sa...

Så koselig, Irina! :-) Velkommen skal du være! Stor klem fra meg ;-)