søndag 13. februar 2011

Lilla cupcakes og mammagaver!

Gratulerer med morsdagen, kjære mamma, og alle andre mødre! Håper dere får en fin dag! :-) Her startet vi dagen med jeg ble vekket av jentene som serverte cappuccino og cupcakes, godt hjulpet av pappaen. Vi har ikke pleid å kjøpe gaver på morsdager og farsdager her i heimen. Ihvertfall ikke kostbare gaver. Det er noe vi er blitt enige om ikke er nødvendig. Vi setter mest pris på samværet og alle flotte tegninger, selvlagede kort, gode ord og kjærtegn som vi overøses med fra jentene våre, både på hverdager og andre dager. 




Men jeg fikk faktisk pakke :-) En lilla pakke, bestående av blant annet diverse nydelige lys, t-lysholdere og servietter, og må berømme hollenderen for utsøkt smak! Jeg elsker sånne stemningspakker, for lys og servietter er stor forbruksvare her i heimen :-) I tillegg fikk jeg et nydelig selvlaget kort av storesøster med tegning av søte markblomster og et flott naturmaleri av lillesøster <3
Etter at vi hadde kost oss med muffins ble det litt barne-TV på jentene, mens pappa lærte mamma backgammon. Jeg vant 2 av 4 runder, ikke værst det da?
Nå skal vi straks spise en deilig frokost, og deretter går vi bort til skøytebanen. Kvalitetstid med familien - det er slik jeg ønsker å tilbringe morsdagen (derfor er mesteparten av dette innlegget ferdigskrevet tidligere ;-D)
Sola skinner fra blå himmel!  Herlig! Etterhvert kommer mammaen min for å spise lunch sammen med oss. Hun skal få en stor bukett tulipaner av meg, og en liten pakke. Det fortjener hun, som alltid stiller opp for oss!



Kopper fra Nettpynt, brett fra Lille Engel, kurv fra Søstrene Grene, Storesøster hadde valgt ut cupcakeformer og farge til glasuren (Cacas). Glutenfritt snadder - veldig enkelt for oss da storesøster har cøliaki.

Ellers må jeg fortelle at jeg lenge har hatt lyst på et mammasmykke med jentenes navn inngravert, og siden morsdagen nærmet seg, ble det så jeg sparte det til denne anledningen. Jeg kom over DENNE nettsiden (via en annen blogger, husker dessverre ikke hvilken), og forelsket meg helt i et smykke jeg så. Jentene var informert om smykket og hadde pakket inn esken i dopapir og et strikk, hihi...søte er de.. :-)


Smykket mitt er helt likt det på bildet over, bare med mine kjære jenters navn inngravert og en litt annen type kjede.
Jeg elsker mammasmykket mitt! 


Ha en fortsatt fin morsdag, damer! :-)


2 kommentarer:

Spirande grönt - sa...

Vilka festliga muffins:)!

Ha en finfin söndag,
Rebecca

Leigha sa...

They look so delicious. I can hardly contain myself!

Leigha