onsdag 27. april 2011

Lukten av havet

Vi hadde hjemmepåske i år, og koste oss med fridager og hverandre. Over 20 grader i lufta i flere dager. Helt fantastisk! :-) En dag tok vi med oss jentene våre på en liten utflukt. Når vi spurte dem hvor de hadde lyst til å dra, var det liten tvil om at det var stranden som lokket mest :-) Litt kjølig vind, men sola skinte, og jentene plukket sjell og fine steiner, og koste seg. Deilig å kjenne lukten av havet! Jammen fant jeg ikke en trestokk som fikk bli med hjem også. Den blogger jeg vel om litt senere. Skal bli noe kjekt ut av den en gang :-)



Drivved med en 'touch' av barnehender? Kritt kan brukes på det meste :-)



Fruen 'poserer' med trestokken sin. Ta et bilde nå, mens jeg står her med trestokken og kameravesken kledelig stramt over halsen, haha!



Nå springer alt ut - ut mot havet, våren og sola! :-)



Det letes med røntgensyn etter ting som kan være interessante å ta med seg hjem. Hettene var gode å ha i den noe kjølige vinden, men heldigvis skinte sola fra blå himmel :-)



Hollenderen knasker påskegodt og betrakter Trondheimsfjorden. Mon tro om det går noen tanker tilbake til strendene i treskolandet?



Se hva jeg fant! Et halvt skjell!


Hestehov finner man virkelig overalt for tida. Jentene våre elsker å plukke blomster, og fant en fin bukett som de ville sette ned på bestefars grav.



Selv en enkel bukett hestehov blir vakker når den er plukket av barnehender :-)



Omtenksomt settes buketten på plass hos bestefar. Savn å spore, og noen spørsmål om døden, mens vi står der. 10 sekunder senere springer 2 lykkelige barn bortover gresset, fri for bekymringer og triste tanker. Så sammensatt og fantastisk er livet! :-)





post signature

Ingen kommentarer: