mandag 15. august 2011

Tid for stilleben

Jeg har kjøpt en brukt Ikea-skjenk av en venninne, og den løste mine oppbevaringsproblemer på stua i en fei, samt at den skapte et mye ryddigere inntrykk istedenfor mange små skap her og der, som jeg hadde tidligere. Hollenderen og en nabo sørget for at den kom på plass, og da var det fritt fram for å dekorere med noen stilleben. Er veldig glad for den nye skjenken min! :-)Bøker har en sentral plass i hjemmet vårt, og de er supre til å bygge opp forskjellige nivåer med. Det er noe jeg har brukt bøker til i mange år (i tillegg til å lese dem, selvsagt ;-)) Den grønne vasen er funnet hos Fretex.Rammen med bildet av Selma og meg er fra Kremmerhuset, mens den sorte katten har min svigermor, som er kunstner, laget. Bilen er hollenderens favoritt. Han er helfrelst på italienske biler, og siden hjemmet skal gjenspeile alle oss som bor her, må han også få sette sitt preg på huset - ihvertfall littegranne :-)Jeg elsker gyngestolen min! Den arvet jeg etter min kjære mormor, som døde da jeg var 13 år. Hun satt alltid og heklet i denne stolen på kveldstid, husker jeg. Den grønne vasen har kunstneren Per Lysgaard fra Røros laget. Den gule boksen er fra Kremmerhuset. Jeg har klistret en dekorsommerfugl på den, og slike dekorark får du kjøpt for en billig penge på Ikea.


Så slik ble det! Bildet på veggen som svigermor har laget. Lampe og teppe fra Ikea og stolen ble i sin tid kjøpt hos Mathisen Design i Trondheim. Har 6 av dem, men foreløpig bare en som står framme. Spørs vel om det må en liten oppgradering til på kjøkkenet også etterhvert. Får lokke hollenderen til å bære stoler :-)

Ha en fin Mandag! :-)


post signature

2 kommentarer:

uglemor sa...

Så fint det ble! Og så herlig den gule boksen var.
Hehe, mannfolket har jammen satt sitt preg her i heimen og - men det med en egen hylle til lekene (unnskyld, samleobjektene!)

Så heldig du er som har en så nydelig gyngestol med verdi for deg. *smiler*

Klem fra Uglebo (som var Skjoldlia10!!)

Huldra sa...

Lekkert! Deilig når man finner seg gode oppbevaringsløsninger som også er dekorative. Det er til tider en tøff nøtt å knekke, men dette ble flott.
Likte veldig både gyngestolen og Italieneren jeg da. :)