fredag 9. desember 2011

Det er smør, det er smør - tiddelibom

Så skulle det altså skje at man laget smør i treskoheimen. DET skulle mormor ha sett! Hun ville blitt så stolt! :-) Det hadde neppe skjedd hadde det ikke vært for at alle butikkene er tomme for smør. Det hadde nok heller ikke skjedd dersom alt var som det skulle med margarinet. Men den siste tids nyhetsoppslag om palmeolje og andre ukumskheter i margarin har gjort mange av oss mer bevisste i forhold til hva vi putter i oss og ungene våre. Skal godt gjøres å holde seg unna alt som er ansett som 'skummelt', men man får gjøre en innsats der man kan, eventuelt velge seg ut noen satsningsområder ;-)
Jeg fant ihvertfall en smøroppskrift HER, og den funket kjempefint. Får gå til innkjøp av mixer og en kumme med sprutelokk, så blir det enda enklere til neste gang :-)  Delte porsjonen i to, for å holde den ene helt fri for smuler fra glutenholdig brød.
post signature

2 kommentarer:

Mor og datter sa...

Hei hei!!

Så flink du er, som har laget egen smør. Det må jeg si... ;)

Klem

God helg!

Tullik sa...

Heisan. Så bra. Såg godt ut. Me har utsryret til å laga smør så kanskje me burde gjera det ja. Ville kanskje vore ein fin julepresang det i år !! Nyt smøret!!