søndag 2. desember 2012

Advent i en brødform



 
 
1. Søndag i Advent. Starten på den 'magiske' måneden. Baking, pynting, kos og rent hus. Vel, vi er et stykke unna alt det magiske i treskoheimen ennå. Her er det nemlig full oppussing av kjøkken, og det males vegger til og med på 1. Søndag i Advent. Ja, for mange er vel det som å banne i kjerka, men skal man bli ferdig, så må man bare. I morgen kommer det nye kjøkkenet vårt, så da må veggen være klar :)
 

 
Men litt advent har det blitt på stua da, men lettvinte løsninger som ikke krever all verden. Adventsstaken i 'lillekroken' er en gammel brødform, og oppi den har jeg lagt små kongler og tørkede appelsinskiver til pynt. Helt nederst er det småstein, for at lysene skal stå stødig.
 

 
I ettermiddag samles vi til lysfest i kirka, og jentene skal synge med skolekoret. Etterpå er det duket for dobbel bursdagsfeiring hjemme hos min søster. Da feirer vi min bursdag, som var for noen dager siden, samt min nieses bursdag, som er i dag. Gratulerer med dagen, Vilde <3


 
Ønsker alle en fin 1. Søndag i Advent! :)


2 kommentarer:

Anne (Moseplassen) sa...

Kjempekoselig adventsstake! Så smart med småstein for å få lysene stødig.

Ha en riktig god 1. advent, og en deilig adventstid :D

Huldra sa...

Koselig stemning. Nå fikk du meg til å få lyst til å tørke appelsinskiver og lage krans til kjøkkenet. Gratulerer med dagen som var til både deg og din niese :)

Pst: Har du lyst til å bli med i det lille lotteriet mitt har du sjansen til klokken 20 tirsdag 4. des. God førjulstid :)