fredag 4. januar 2013

Julegave fra Sanne

De aller fineste og beste gavene jeg kan tenke meg, er de som jentene mine har laget og gitt til meg :) Sanne var litt lei seg da juleferien startet, etter at hun oppdaget at hun hadde lagt igjen det hun hadde jobbet med på sløyden den siste tiden. Det skulle nemlig være julegave til mamma.
Men jeg trøstet henne med at jeg ville bli minst like glad for å få gaven ETTER jul, og i går kom hun hjem med den.Med innlevelse fortalte hun om hvordan hun har strevd med denne skjærefjøla, svidd seg på fingeren med svipenna, og til slutt måttet be om hjelp for å få den ferdig. Åsså klarte hun å glemme den på skolen - ja, hun var litt oppgitt over seg selv. Men i går ble alt det bra igjen. Jeg fikk verdens flotteste skjærefjøl! 'Æ glæmt å olje deinn, så du kan vask deinn, mamma'.
Men det fikser vi jo! ;)Nå pryder fjøla den splitter nye kjøkkenbenken min! Selve kjøkkenet mitt blogger jeg mer om utpå vinteren, når lyset er bedre ;)


 

Så satser vi på at Sannes ønske slår til;
 
Godt Nytt År! :)


1 kommentar:

Marianne Hindøien sa...

Godt nyttår til deg og dine! Så herlig å få en sånn julegave på etterskudd! Flink jente du har, den fjøla er jo bare skjønn :-)
Klem fra Marianne.