onsdag 30. januar 2013

Sol på kjøkkenveggen

Influensaen kom til treskoheimen også, enda jeg ikke hadde bestilt den. Først ute var minstejenta, og deretter fulgte jeg, storesøster og hollenderen etter. Jeg lå flatet ut i hele forrige uke.
Tidspunktet kunne ikke ha vært værre, for akkurat sist Mandag skulle jeg starte i ny arbeidspraksis, og den morgenen kjente jeg symptomene komme sigende. Typisk. Jeg fikk EN dag på jobb før jeg måtte legge inn årene.
 
 
 
 
Men nå har det begynt å slippe taket, heldigvis. Nå gjelder det bare å få opp jernlageret på et anstendig nivå - så er jeg forhåpentligvis fit for fight igjen. Jeg unner meg et par dager til hjemme. Det fine er jo at jeg nå kan drikke et glass rødvin hver eneste kveld, med god samvittighet. Og det har jeg tenkt å gjøre! :))
 

 
I mellomtiden får man prøve å nyte de små ting. Som for eksempel det at sola lager fine skygger på kjøkkenveggen bak meg. Dette er faktisk den eneste tida på året at sola står så lavt at den skinner helt inn til den bakerste veggen på kjøkkenet. Og det sier litt, for kjøkkenet mitt er ganske langt.

 
Planten min koser seg i sollyset, og den nye grå veggen min får spennende bilder.
 

 
 
Håper du er frisk, og nyter dagen! :))
 
 

2 kommentarer:

Linnette i SkippertaksHuset sa...

Ja, er det ikke typisk - man blir alltid syk når det passer som dårligst... Håper alle snart er friske og raske igjen! Her har vi gått klar av influensaen de siste årene. Yngstejenta vaksineres hvert år og etter at hun begynte med det har vi alle holdt oss friske ;)

Lav sol har sin sjarm, men hos oss treffer den gjennom kjøkkenvinduene og lyser helt inn i enden av stua - og avslører hybelkaninene under hyllene... Det er da man skal være sterk og gå ut og nyte sola istedet for å jakte på kaniner!

Ønsker deg en fin onsdagskveld! Her skal det pugges litt mer til prøve med yngstejenta, og så skal beina legges høyt mens jeg ser på House og Elementary :)

Klem Linnette

Sivs hus sa...

Hei, Herlig med solglimt igjen! God bedring til dere:-) Hos meg har minstejenta nå vannkopper...så det blir stille innedager og sola skinner på Romerike i dag! Takk for koselig hilsen. Klem Siv:-)