torsdag 21. mars 2013

Vettug dag med cappuccino i det grønne

Så herlig med sånne dager da man føler at man har fått gjort mye vettugt! Akkurat sånn føler jeg det i dag. Jeg visste i dag tidlig at dette blir en bra dag. :)
 
 
 
Starten på dagen er selvsagt av vesentlig viktighet. Sola skinte, og min kvalitetstid startet da alle de 3 andre var sendt til skolen. Satte på Nespressoen og laget meg en deilig, kremete cappuccino. Mens jeg holdt på ringte hollenderen for å fortelle at han var ferdig med årets første (muntlige) eksamen, og at han hadde bestått med toppkarakter! Ikke vært for en import-nordmann :))
 

 
 
Etter å ha kost meg med cappuccinoen, dro jeg på vanngym. Sola skinte inn gjennom vinduene mot bassenget og laget lysshow i vannoverflaten. Og den er jo ikke akkurat stille, når 29 spreke damer og 1 mann skaper bølger. HERLIG å bruke kroppen og kjenne seg godsliten etterpå. Hadde en avtale etter treninga - gode samtaler blir heller aldri feil :)
 

 
 
Vel hjemme hadde hollenderen støvsuget og ryddet. Minstejenta lekte hos en venninne, størstejenta hadde besøk av en venninne. Og sola skinte fremdeles. Ja, det gjør den ennå, i skrivende stund, mens jeg blogger og får hageinspirasjon fra TV. På sånne dager har man bare ett å si:
 
 
 
 
LIFE IS GOOD! :)

 
 
 
 


2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Sånne dager er herlige! Håper dagen din i dag blir like fin. Her stråler sola, og værvarselet er jo også bare til å bli lykkelig av. Jeg fikk veldig lyst på en kopp cappuccino av innlegget ditt, så tror jeg skal gå og lage meg nettopp det (Selv om jeg må gjøre det på gamlemåten. ;))

Ha en flott fredag, god helg og riktig god påske.

Ellen sa...

Åååh for et herlig innlegg! storkoste meg med både bilder og tekst.:-)
hørtes ut som en fantastisk dag!!