fredag 7. februar 2014

House of Orange

I treskoheimen er oransje en naturlig innslag. I hvert fall på kjøkkenet. Oransje er faktisk en viktig farge for alle nederlendere. Kongehuset deres heter Huis van Oranje, eller House of Orange. Alle har vel sett den oransje galskapen på TV under store idrettsarrangement hvor nederlendere deltar? :) Her er de oransje innslagene i treskoheimen :)
 
 
Lerretsbildet av kyr har jeg selv tatt på hytta. Bonden skulle vel ha visst at kyrne hans henger til pynt i et kjøkken i by'n :)
 

 
Putene på benken bak kommer fra Kid (den oransje) og Indiska. Vasen er i keramikk, og er kjøpt i galleriet hos Per Lysgaard på Røros.

 

 
Duken er egentlig en kopphåndduk fra Åhlens, og ekornskåla er fra Nille (tror jeg).
 
 
 

 
Aviskurv fra Åhlens, skinn fra Ikea, og benk fra Ikea, malt i gråfargen Fjær, samme som panelveggen.
 

 
Lampe fra Bloomingville, veggklokke fra Windhorse, og stoler fra Fretex, malt med sort bengalack. Bordet er min farmors gamle bord, som tidligere har stått på hytta vår. Det er malt i hvit høyglans.
 

 
 2 kommentarer:

Linnette i SkippertaksHuset sa...

At du må ha oransje i et hus med en nederlender, er jo selvsagt :)

For meg er det en vårfarge, og tidligere hadde vi oransje gardiner på kjøkkenet fra jula ble lempet ut og helt frem til påska var over.

Lekker tapet du har valgt til soverommet! Vi så på den da vi skulle innrede filmrommet. Du trenger nesten ikke hodegavl når du har så levende vegg bak senga :)

Ønsker deg en fin lørdagskveld!

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Orange er ren energi:)Likte godt kubildet du har tatt,-perfetk på et kjøkken!Ønsker deg en fin søndag:)