onsdag 26. januar 2011

Gi oss i dag vårt daglige putetrekk - del II


Da jeg i går skrev del I i denne serien som heter 'Gi oss i dag vårt daglige putetrekk', så ante jeg virkelig ikke hvor passende den tittelen skulle bli. Ikke ante jeg at det skulle bli en serie heller. Inntil i dag, da det kom enda en pakke i posten, og jepp - nytt putetrekk!! :-D Dette er fra den belgiske nettbutikken Envelop, hvor 'vanlige' folk som du og jeg kan designe vårt eget mønster. Jeg har IKKE designet dette selv, det har derimot en dame som kaller seg paper-sparrow gjort.


Jeg kom over det fordi det passet som utrolig godt sammen med en kommode jeg har hjemme. DEN har jeg laget selv da. Nå er det ingen garanti for at dette putetrekket skal være noe sted i nærheten av kommoden en gang da, men... :-D  Jeg hadde et innlegg om putetrekket og kommoden for ikke så lenge siden, og det finner du HER :-)  (Den andre puta på bildet er sydd av yours truly, av stoff fra Stoff og Stil).


Så da er trekket fylt, og 2 sjøfarende pandaer er på plass i den lyse sofaen min. Litt barnlighet må man virkelig ha - både i sofaen og i hverdagen! Det gjenstår å se hva hollenderen sier når han får se enda 2 nye puter i sofaen. De havner jo som regel på gulvet alle sammen idet han tar plass der. Jeg synes i grunnen han kunne ta hensyn og slanke seg litt, slik at det blir plass til enda flere puter :-D

Ha en riktig så fin dag!  :-)

4 kommentarer:

Datt sa...

Fytti rakker'n, så fint og knallkult!! :D

Manne's hverdag sa...

Hei Turid - og TUSEN TAKK for koselig kommentar hos meg!!!

Og så kom du som ett friskt pust med herlige farger i interiøret!!!
Spesielt er jeg svak for turkis selv, og har innredet/stæsjet båten med det som gjennomgangsfarge.

Legger meg til som følger - og gleder meg til å følge deg videre.

Ha en fortsatt fin onsdagskveld!!!

Hilsen
Marianne

ide-puffen sa...

Hei hei hei.
Så herlig med en fargeglad dame som deg. Masse moro og fine farger nedover i bloggen. OG ja barnslige må vi være Tar vi alt alvorlig så blir livet også så alvorlig og tungt. Veldig koselig at du vil følge meg. Håper jeg kan inspirere deg også.
Ha en god natt
Randi

Turid sa...

Så koselig å ha dere på besøk, damer! Takk for at dere stakk innom! :-) Er så fint med tilbakemeldinger på det man gjør. Ha en din dag, alle sammen! Klem, Turid :-)