lørdag 29. januar 2011

Tapetdrømmer..

Da har jeg kommet over noen fine ting igjen, som fortjener litt omtale på bloggen :-) Se bare disse superfine tapetene fra Retrovilla!


Det er til og med en viss fare for å få sansen for ROSA når man ser sånt som dette. Kunne godt hatt en av disse på veggen bak senga vår, for eksempel den første her. Hollenderen ville blitt henrykt! Det er jo et snev av ORANSJE i den.


Er ikke mer enn 2-3 år siden vi tapetserte den veggen bak senga, men på den tiden har vel mange interiørinterresserte rukket å tapetsere om 4-5 ganger allerede :-D Sier jeg ikke noe på, med det utvalget flotte tapeter som florerer på markedet nå.


Det som overrasker meg selv med dette innlegget, er at jeg har gitt noe som er rosa plass først, før noe som er turkist!! Ikke til å tro..


Men denne tapeten her (altså denne over) er makalaus, for å si det på godt norsk! Retro slæsj marrakesh slæsj Turidfarger. Kort sagt; perfekt! :-)


Og siden vi var inne på hollendere her, så må jeg selvsagt ta med noen flotte fra mitt andre hjemland også. Disse er resultatet av samarbeidet mellom evigfantastiske Pip Studio  i Amsterdam og Eijffinger, som har en egen evne til å stadig komme med tapeter som fanger min interresse :-D 
Ifølge ekspertene på Gave- og Interiørmessen er det 4 sterke interiørtrender som kommer til våren; Paradise, Sea, Sun, og Clouds. Disse to tapetene er ikke nye, men bildene sklir jo rett inn i den nye 'paradise'-trenden ;-)2 kommentarer:

Linda sa...

Hei Turid!
Tusen tusen takk for en lang og hyggelig hilsen på lavkarbobloggen min ;O))
Ja lavkarbo funker for meg!...og det er mitt valg!!
Men har hatt litt magetrøbbel etter at jeg startet, om det er pga. maten eller noe annet det er jeg usikker på, men får håpe at det snart ordner seg.
Jeg har akkurat skrevet om det i et innlegg, ikke sikkert du så det.
Vet ikke om du la merke til det, men jeg har linket deg til blogglisten min, Dennis og meg.
Jeg har blogget mye men har dabbet av litt, se gjerne min gamle blogg, Lindas skattekammer.
Likte bloggen din så godt, men tror ike jeg har tatt meg tid til å legge igjen kommentar..skjemmes ;O)
Hadde jeg startet på skrætsj med interiøret hadde det nok blitt litt mere retro, men ikke bare bare å fornye alt.
Men har litt fargerike, hjemmesydde retroputer i sofan da.
Herlige tapeter du viser!

Nå skal jeg ut på tur ;O)
Ha en fin søndag!

Klem trønderpia Linda

Turid sa...

Takk for at du stakk innom, Linda ;-) Koselig! Har vært innom gamlebloggen din også. Ble helt forelska i de heklapleddene dine! Har lyst til å lære selv også. Har snakket om det i mange år, så det blir vel en gang ;-) Ha en fin dag! Klem, Turid