fredag 14. januar 2011

Vintageskap på flyttefot


I går flytta vi dette skapet for n'te gang, og endelig kan jeg si at det har funnet sin plass. Etter å ha blitt slept fra rom til rom, opp og ned trapper, så er dette nå endelig bestemmelsessted. Tror jeg.. Mitt kjære skap, som jeg fant på loppis for 200,- for en tid tilbake, skal stå på soverommet vårt og pryde en ellers så gørr kjedelig vegg, sammen med et bilde jeg selv har malt.


Smykkestativ og liten katt er fra Il Mondo, touch-lampe kjøpt billig på Blokker  i Den Haag og en primula som en snill venninne kom innom med i går :-) Sengeteppet er fra Kid og sypuffen fra Rice er kjøpt hos Lille Engel.


 Jeg synes egentlig soverommet vårt er for mørkt, men foreløpig blir det ikke gjort noe med det. Tapeten har jeg lett og lett etter på nettet, for jeg husker ikke hva den heter eller hvem som lager den, men det er ihvertfall en vinyltapet som ble kjøpt hos Fargerike Østerlie i Trondheim for 2-3 år tilbake. Hvis noen kjenner den igjen, så rop ut! :-)
Sånn, det var dagens innlegg. Nå skal jeg se om jeg kan få trent litt. Hollenderen tok med seg barna til skole og barnehage i morrest, så da har jeg litt mer energi å gå på. Er nok lurt å bruke den på noe som kan gi litt energi tilbake også. Ha en fin dag!! :-)

2 kommentarer:

Datt sa...

Hehe, jeg sitter under AKKURAT det pleddet der nå!! Helt sant!! Altså, ikke DET DER da, jeg er ikke på soverommet ditt, slapp av, men et likedan! Kjøpt i Trondheim for hele 5 år siden!! Still love it! :)

Turid sa...

Schtilig!! :-D Kjøpt på Kid da sikkert? Tror det var der jeg kjøpte mitt. Litt sånn loppis-glam preg over det ;-)