torsdag 13. januar 2011

Laber form = perledag


I lang tid har jeg kjent at kroppen ikke helt har spilt på lag med meg. Jeg vet jo at det blir bedre når jeg får startet med dietten min, men foreløpig må jeg vente til legene gir klarsignal. For en tid tilbake fikk jeg vite at jeg hadde testet positivt på cøliakiprøve. Datteren min var den som først testet positivt, og da måtte jo vi andre teste oss også, og voila! Mor får dermed (trolig) forklaringen på hvorfor kroppen liksom ikke har hengt med helt i flere år, eller hvorfor jeg ikke har hengt med kroppen. Jeg vet ikke helt hva som ikke henger med hva.


Men uansett ser jeg fram til den dagen da jeg kan gjenoppta mer normale aktiviteter. Bloggingen er for meg en kjempefin måte å være kreativ på, uten at det krever for mye energi av meg. Perling er en annen aktivitet som ikke krever så mye. Og i dag er formen laber, så i dag har jeg perlet en delfin :-) 


De andre tingene har storesøster laget. Har jo vist fram noen av dem før, men nå har jeg flyttet dem til det gamle trauget som jeg har fått av mamma. Det kommer fra hjemgården hennes, og vi hadde det på hytta før, sammen med masse andre gamle ting. Men nå rommer det altså perleriene til datteren min, midt på spisebordet, forøvrig! :-) De gule koppene kom jeg over på et kunstmarked i Den Haag for flere år tilbake. Elsker fargene :-)2 kommentarer:

irina sa...

Tusen takk kjære deg. her har jeg ikke vært før ?? Så fint at du la igjen kommentar da...så fik jeg besøke din fargerike fine blogg !! For det er den...ble glad av fargene, perlene og de fine stillebeina du har hjemme. Stoooo klem fra Irina ;)

Turid sa...

Så koselig å se deg her inne, Irina! Og tusen takk for skryt ;-) Jeg blogget en del for et par år siden, og har tatt det opp igjen nå. Venter på svar fra NIB om jeg får lov til å bli med dere der. Kommer innom deg igjen snart. Blir så inspirert av bloggen din! Den er super! :-) Klem, Turid