torsdag 14. april 2011

Lodden påske med hylekoret

Først vil jeg si tusen takk til alle som har vært innom meg den siste tiden! Ser også at jeg har fått flere nye følgere - kjempekoselig! :-) Siden sist har jeg også bestemt meg for at bloggen min blir awardfri. Har fått et par awarden, og setter veldig stor pris på dem! Det vil dere se av innleggene mine :-) Likevel tror jeg at jeg heretter følger de bloggerne som allerede kjører awardfritt, og jeg vil heller prøve å anbefale blogger jeg liker videre i egne innlegg eller der det passer seg sånn. For bloggerne på Nib fortjener masse ros! Mange flinke, kreative folk! :-)

Siden vi nærmer oss den store høytiden for kyllinger, har jeg funnet fram mine lodne, hjemmestrikkede varianter. Koselig å se dem igjen, etter ett års kyllingtørke.
Eggevarmerkyllinger - også kalt 'hylekoret' - som jeg strikket for et par år siden. De er pjuskete, og med hver sin farge på skjerfet. Ordentlige personligheter. Intet egg uten eggevarmer - ingen påske uten kyllinger :-)
Kula og Sveisen, hun til venstre, han til høyre.Hyllehøna og Lillebror, han med sjokkrosa drakt, for å trekke damer. Hun i sesongens sikre farge; lysegrønt. Skjerf med fjær fra Kula.Flere som har funnet fram kyllingene allerede? :-)


post signature

4 kommentarer:

en støvel og en sko sa...

Hei!
Jeg har også tenkt litt på det med awarder. Føler meg veldig beæret når jeg får, men vanskelig å velge hvem jeg skal gi videre til, liker jo såååå mange :-)
Søt påskepynt, forresten. Og så har jeg vært inne å stemt på deg på BlogLovin'. Fin dag til deg :-)
Klem

From not to hot sa...

Så herlige kyllinger, disse ble jeg i godt humør av!

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Hei!
Så koselig at du tok turen innom bloggen min;) Ser ut til at awardinnleggen jeg skrev har satt fart på dette med awardfri blogg. Det er som du sier veldig koselig, men det har jo kommet frem den siste uken at det oppleves som en klump om foten for de aller fleste. Mye kosligere om vi bruker tiden på å fremheve og anbefale hverandre;) Jeg oppdager nye blogger hver dag og det er sååå artig!!

For et flott hylekor du har strikket:) Og så herlige farger!

Fine ting du har funnet i innlegget under, den keepcalm plakaten går rett inn på ønskelisten - det samme gjør &-tegnet;) Takk for tips!

Ha en fin kveld og en riktig god helg! ;)

KLEM

Elizabeth sa...

Hei hei.

Så utrolig søte de kyllingene var! Smilte godt når jeg så dem. :D

Utrolig fin blogg du har! Legger meg til som følger så sees vi igjen.

Klem fra Elizabeth