søndag 10. april 2011

Vi feirer!

I dag feirer vi min nevø, som kommer hjem fra ski-VM i Russland for funksjonshemmede, med hele tre sølvmedaljer i kofferten!! Gratulerer! :-)Etter en redusert treningssesong pga brukket arm, går han altså hen og tar tre andreplasser i VM! Dette må vi selvsagt feire, så jeg og jentene drar hjem til min søster i dag, med blomster og muffins i bagasjen :-D

At sølvvinneren selv ikke kommer hjem før i morra, legger ingen stor demper på stemningen. Det er plass til flere feiringer etterhvert :-)Jeg hadde tenkt å lage sølvfarget glasur på muffinsene, men de ble littegranne mørke, så da slengte jeg likegodt oppi enda mer lillafarge :-D Kopper fra Rice, kakaoboks fra Dixie.


Stafettlaget, som avsluttet VM med sølv bestod av; bak: Vegard Dahle, foran f.v; Trygve Toskedal Larsen og Nils Erik Ulseth.

Vegard og russerne, etter sprinten på Fredag.

Har hatt et par innlegg tidligere om Vegard og lagkameratene hans, dem kan du se HER og HER.


post signature

3 kommentarer:

KROnPRINSESSENE sa...

Fantastisk!
GRATULERER til dere alle og kos dere med feiringen :)
Ser ut til at maten vil smake iallefall ;)
Klem

Anonym sa...

Hei Turid!!

Er virkelig imponert over Vegard sin sin innsats i VM!!! Og synes absolutt at dere må feire det sammen selv om han ikke har kommet hjem enda:) Her er det vårtemperatur i dag, men litt for mye snø enda... Uansett så er det vær til å prøve sykkelen for både store og små:) Hils dine, klem Brit.

Fru Fjeldhammer sa...

Grattis til nevøen din..
Muffinsene ser bare herlige ut!

Ha en flott dag!
klem