mandag 4. april 2011

Nevøen min vant sølv i VM


I dag har min nevø, Vegard (21), vunnet sølvmedalje på 20 km i langrenn for funksjonshemmede i Russland! Hurra!!! :-) Jeg er stolt av alle tantebarna mine, som hver for seg har unike kvalifikasjoner, men dette innlegget vier jeg til Vegard og de andre funksjonshemmede som trosser handikap og ser muligheter og idrettsglede istedenfor begrensninger. Vegard er født med lavgradig Cerebral Parese, og deltar i klassen for stående langrennsløpere.
Han var uheldig og brakk en arm i vinter, etter en ulykksalig kræsj med en bom i halvmørke, midt i lysløypa (!), og fikk dermed ikke trent sånn som han pleier, men det skulle ingen tro når vi ser dagens resultat :-)
Han deltok i Paralympics i Vancouver i fjor, og vant der stafettbronse sammen med laget sitt (se bilde), samt at han fikk to 4.plasser og en 8.plass.
Blir spennende å se om det kommer noe på sportssendingene. Får følge med..
For spesialt interesserte; resultatene legges ut fortløpende på sidene til den Internasjonale Paralympiske Komite - HER.

post signature

4 kommentarer:

en støvel og en sko sa...

Gratulerer til Vegard og familien, og den stolte tante. Jeg er mektig imponert!! Tenk, sølvplass etter brukket arm, det står det respekt av. Bloggen din er full av inspirerende innlegg, Turid, også dette :-)
Fin uke til deg!
Klem

Turid sa...

Tusen takk, Sølvi! det er så koselig at flere blir inspirert av dette :-)

Klem, Turid

MyC design sa...

Hei Turid.
Først må jeg gratulere med nevøen. Så gøy at han fikk sølv, tiltross for motgang i vinter. Jeg har selv drevet aktiv med langrenn, så mitt hjerte banker ekstra varmt for den idrettsgrenen :) Forøvrig synes jeg funksjonshemmede idrettsutøvere får for lite plass i media.
Jeg må også takke for awarden. Kjempe stas å få litt oppmerksomhet. Her er det hektiske dager fortiden, så jeg har ikke fått tid til å blogge, tiltross for at jeg har flere nye produkter som skulle vært vist frem :)
Ønsker deg en fin, fin uke. Klem fra Christina

w sa...

Kom akkurat over bloggen din:) Så flott blogg du har:) Legger meg til som følger jeg:)

Ønsker deg en flott mandag:)