onsdag 14. september 2011

Turkis høst

Ja, det kan det ligge an til i treskoheimen, gitt. Hadde seriøse planer om å la det slippe til litt andre farger pø om pø nå som høsten har gjort sitt inntog, men den turkise fargen VIL liksom ikke ut av treskohuset :-DAv og til lurer jeg på om det renner turkis blod gjennom årene mine. Den fargen er visst uansett kommet for å bli. Så derfor har jeg gjort det veldig enkelt, og bare 'høstet opp' turkishjørnet på stua med noen tørkede sitron- og limeskiver, noen kvister fra lønnetreet i hagen, samt en bjørkestokk fra hytta. 

 

Vaser som jeg har vist 1000 ganger tidligere, men som skifter plass og blir litt 'ny' på den måten. De er fra Kremmerhuset, Fretex, loppis og Lysgaard Keramikk på Røros. Ja, åsså en gammel termos da. Kuskinn-duk fra Ikea.


Bak bordet en sengegavel fra verdens søteste babyseng, som jentene våre har sovet i. Ikke bare dem forresten, men også pappaen, tanten, alle søskenbarna i treskolandet og sist men ikke minst deres Opa, som sengen ble kjøpt til da han var baby for 85 år siden. Vi snakker antikvarisk sengegavel her, som noen i treskolandet trolig kommer til å etterlyse snart. I mellomtiden får den stå til pynt bak et lite turkis bord i Trondheim :-)

Det er så spennende å se hvordan andre bringer høsten inn i hjemmene sine. Massevis av inspirasjon å finne, blant annet på NIB (Norske Interiørblogger).
Ha en fin dag! :-)


post signature

2 kommentarer:

Hverdagslivet sa...

Utrolig friske og fine farger, til å bli glad av!:))
Ha en flott høstdag! Her er det grått og trist og dagen skal brukes innomdørs:)
Klem fra meg

Turid sa...

Takk for koselig tilbakemelding!Ja, her regner det også i dag, så det er fint med litt farger innendørs! :-)
Fin dag ønskes deg også!

Klem, Turid