onsdag 14. desember 2011

Julepyntede greiner

I år blir det ikke tradisjonelt juletre i treskoheimen. Har funnet ut at vi rett og slett ikke har plass. Kunne hatt et bittelite et, men jeg ser ikke helt poenget. Vi har nemlig både en stor, fin Rudolf med lys i, samt at det antikke speilet vårt er nedlesset i lys. Og nå er greina jeg fant i naturen pyntet med de tingene som betyr aller mest for meg. Vi greier nok å få til julestemning uten et grantre i stua :)Denne snøkrystallen fikk jeg sendt fra svigermor i Nederland nylig, sammen med et pyntejuletre i samme stil. Kjempefine!


Den henger så fint ved siden av de dyrebare kulene som hvert år hang på juletreet da jeg var lita.3 vintagekuler fra barndommen, 2 pynt fra svigermor, en nydelig glassengel fra en venninne og englepynt med fjær som barna har laget. Det er de aller fineste tingene som henger på treet i år! :))Føler liksom jeg kan slippe unna med å pynte 'treet' så tidlig i år, siden det ikke er et tradisjonelt juletre. Flere som går litt 'mot normalt' i år? :)


post signature

6 kommentarer:

From not to hot sa...

Nydelige treet! Her kjøres også alternativt i år. Jeg lager aldri juleinnlegg, men i år tror jeg at "juletreet" mitt må blogges en av de nærmeste dagene.

Anonym sa...

Fint med å pynte treet. Kjempestilig i alle fall.
Ha en flott dag. :)

marit´s,,, sa...

Nydelig pynt og bilder.
Klem Marit.

stallnilsen sa...

Trur ikke æ har klart mæ uten et juletre, vi har heller ikke så stor stue, men en liten krok er gjømt til julen og jule treet :O)
Men dere får sikkert en koselig jul uannsett , fin julepynt du hadde :)

Ha en fin onsdag, hilsen Lisbeth ;O)

Hasigamas mamma sa...

Kan ikke si at jeg går mot normalen, nei. Selvhogd grantre står klar i foten, skal pyntes i morgen.
Men jeg synes greina di var KJEMPEFIN! Heia gjør som en selv vil, sier jeg ;)
Kos deg videre i førjulstiden!
KLem
Lise

Wood & rose sa...

Jeg trodde virkelig at jeg skulle greie meg uten tre i år, i og med at jeg har kvister med dingel dangel både her og der. gav til slutt opp, etter å ha prøvd kvister, furu og fake furu. Så nå har jeg satt opp et mini-fake-tre i stedet. nedlesset med diverse dingel-dangel. Og jammen endte jeg opp med å strikke mini-strikke-kuler også, he-he. Og jeg måtte ut på bøgda for å få tak i en diger trollhasselkvist, for å få plass til alle mine strikkeballer og bling-bling-kuler:DDDD Så det ble mye skal ha mer her i huset, i stedet for enkel standard. Klem Grethe