torsdag 25. oktober 2012

T-lysholdere fra All of Irina


Sist Søndag dro mamma og jeg på impulstur til låvebutikken til Irina (All of Irina) på Ersgard på Stjørdal. Vi skulle egentlig innom et loppis her i byen, men jeg hadde klart det kunststykket å se feil i loppisalmanakken, så der vi trodde vi skulle boltre oss i rot, skrammel og skatter, satt det en gjeng godt voksne menn og SPILTE SJAKK!...Skikkelig nedtur *fnis* Men vi var ikke molefonkne så lenge, og det var trolig en større plan bak det hele, for med ett kom jeg på den geniale ideen å ta med min mor på utflukt til Ersgard! Og det er jo myyyye mer koselig og spennende på låven hos Irina :)



Hun stilte som vanlig med kaffe og kake til sine besøkende, og det brant stemningsfullt i t-lys i både gamle og nye lysestaker. Det er bare så innmari KOSELIG å bruke litt tid hos henne på låven på en Søndag. Har du ikke allerede vært der, anbefaler jeg på det sterkeste et besøk. Og sjansen er stor for at du finner noe du liker ;)



Jeg hadde som sagt med mamma denne gangen, og hun var overveldet av all låvehyggen :) Hun anskaffet seg ei vakker pute og spanderte på meg et par nydelige sorte t-lysholdere fra Bloomingville, med gullfarget innside. Disse hadde Irina nettopp fått inn. Kan sikkert brukes til andre formål også, men jeg synes de egner seg veldig godt til t-lys, da lysskinnet ble så flott.


 
Hjemme hos meg har de fått plass på et retro nattbord, mellom Breuerstolene mine. Den fløytespillende gutten er min mann. Legg merke til 70-tallssveisen! Hihi... :)
 
 


Jeg planlegger flere utflukter til låven før jul. Blir nok oppløftende stemning der i adventstida også ;))



1 kommentar:

Lin K sa...

Høres ut som en butikk som er verd et besøk! Ser nesten ut som flammene kommer opp av glassene, nydelige var de :)

Ønsker deg en fin uke.

Klem Linnette