mandag 11. mars 2013

Kjøkkenbilder

Inne hos Franciskas Vakre Verden er det konkurranse på gang. Man deler bilder av kjøkkenet sitt, og har muligheten til å bli plukket ut til å være med i boken hennes; 'Sanselige Rom'. Spennende! Nå er ikke kjøkkenet mitt 100% ferdig, men noen bilder kan jeg da by på ;)
 
Klikk HER for å komme til konkurransen. Masse fint å se! :)
 
 
 
Fins det noe bedre enn en nylaget cappuccino ved kjøkkenbordet?
 


Bordet har jeg lånt av mamma. Det stod på hytta før, og er arv etter farmnor og farfar. Jeg husker at vi satt ved dette bordet på Prestegården, og spiste farmors sådd og flatbrød :)

 
Kjøkkenet ble pusset opp rett før jul. Veggene fikk panelplater, som vi malte i fargen Fjær.
 

Skatollet er fra Fretex, og er malt i samme farge som veggene, for å skape litt ro i bakgrunnen bak spisegruppen. Lampen fra Bloomingville (Design Belysning), er en premie som jeg vant inne på bloggen hos An-Magritt. tolene er Fretexfunn de også, og er malt i sort belgalack.

 
Bokser fra Åhlens, kunstige planter fra Plantasjen.
 

 
Skåla var en gave fra mi søster, og er kjøpt på Cicelias Gaver & Interiør.

 
Vi valgte kjøkkeninnredning fra Ikea, med underskap/langskap i eik, og overskap i hvitt glass. Jeg elsker kombinasjonen av det lune treverket og de strakke, moderne overskapene. Benkeplater i hvit høyglans og glassmosaikkfliser på veggen. Dette kjøkkenet består mav mange moduler, men reflekterer lyset som intet annet jeg har sett før :)

 
Kurv fra Fretex og bokser fra Åhlens. Jeg oppbevarer løk i dem.
 
 

 
Har du deltatt i konkurransen? ;)
 
 

3 kommentarer:

Bratte Bakka sa...

Eit vakkert kjøkken og flotte bilder.

Klem!

Anonym sa...

Utrolig fint! Hvor er glassmosaikken fra og husker du produktnavnet? Linn:)

Turid sa...

Tusen takk! :)
Mosaikkflisene kjøpte vi hos Flisekompaniet. Jeg husker ikke produktnavnet, men det er blanke glassmosaikkfliser, som får en slags flaskegrønn-turkisaktig farge når de får hvit bakgrunn.Jeg elsker den fargen! :)