lørdag 16. mars 2013

Tavlemaling på kjøkken

Vi har lenge spekulert på hva vi skal gjøre med den siste veggen på kjøkkenet vårt, den som ikke har fått malte panelplater. Det vil si, JEG har spekulert. Hollenderen har jo overlatt roret til meg, ang denne oppussingen. 


 
Når jeg nå har kommet fram til at det blir en personlig vegg med tavlemaling, og litt cafepreg på kjøkkenet, er det likevel fint at han også likte ideen. Den kunne nemlig gått begge veier ;)

 
Men han kjøpte ideen, og vi er i løpet av kort tid klare for å begynne å male. Jeg ser for meg en oransje eller gul tråd/tau hengende helt øverst, hvor vi kan feste noen av barnas tegninger.

 
Helt nederst vil det komme en litensmal hylle/list, som vil fange opp krittstøv. Der vil det også ligge kritt, sånn at jentene kan tegne eller skrive, om de føler inspirasjonen trenge på.

 
På den ene siden av veggen vil jeg henge en liten dobbelthylle. Der vil jeg sette litt stablekopper og morsomme blikkfang.

 
Gleder meg som en unge til å komme i gang med tavleveggen! Imellomtiden finner jeg inspirasjon i bilder fra andres kjøkken med tavlemaling. Disse er funnet på weheartit.com

 
Ønsker DEG en fin-fin Lørdag! :)
 
 
 

3 kommentarer:

Skjerstad sa...

Så inspirerende å lese å se !
Jeg er superivrig med deg, og gleder meg til resultatet :)
Høres flott ut med oransje tråd med personlige tegninger på.

Nyt dagen og det fine været i Trøndelag :)
Janne

AC IN A BOX sa...

Her var det mye fin inspirasjon.
Gleder meg til å se når dere blir ferdige,
høres lekkert ut.

Fin helg til deg!
- AC

Sonja frå Sunnfjord sa...

Dette høyrest ut som ein god idé:) Fine inspirasjonsbilder:)
God helg!