lørdag 25. desember 2010

GOD JUL!


Så var julaften atter en gang tilbakelagt, og vi puster ut etter en begivenhetsrik og hyggelig dag. Vi hadde min familie på besøk, alle unntatt min søster som hadde vakt på sykehuset, men vi hadde det hyggelig uansett. Savnet av pappa er fremdeles stort, og tomrommet merkes ekstra godt på en dag hvor alle er samlet. Men han er tilstede i hjertene våre :-)


Uansett hva man får av gaver og hva som serveres av mat og drikke, så er det hvem man er sammen med og hvordan man har det som er viktig. Julen er absolutt tiden for ettertanke - men det burde ikke vært forbeholdt bare julen, det burde være noe som opptar oss året gjennom. For når vi finner ro og stillhet til å tenke, føle og kjenne etter, så er det mange innsikter som kommer til oss, og de kan være mye mer dyrebare enn all verdens mat og presanger.
 

Gavene kan være flotte ting man trenger eller ønsker seg, men de kan ikke i seg selv gjøre oss til bedre mennesker. Det blir vi gjennom erfaringer, møter med andre og innsikter vi får. Og med disse ordene vil jeg ønske dere en fortsatt fin juletid!

Ingen kommentarer: