fredag 31. desember 2010

Rice og ros

En venninne av meg fikk to Rice-kopper i dette hønemønsteret i julegave i år. Hun hadde fått et brett i samme mønster til bursdagen sin, så jeg tenkte at det var artig å gi henne kopper til. Skulle selvsagt ha 3 kopper, da de er 3 i familien, men Lille Engel i Trondheim hadde bare 2 igjen i akkurat dette mønsteret, så da bestilte jeg den siste hos Nettpynt.no.


 

Hos nettpynt kom jeg også over dette andre kjempesøte mønsteret, helt i min stil, altså ingen spesiell stil, men litt i hytt og gevær - det går mest på fargene hos meg, og bortimot alt med turkis i seg slipper gjennom nåløyet hos meg, så jeg er ganske enkel sånn :-) 


Nå er det veldig lenge siden jeg har kjøpt noe nytt til huset (riktig flink har jeg vært), men siden jeg hverken har fått bursdags- eller julegave til min kjære ennå, og siden de gamle Rice-lignende koppene begynte å synge på siste verset, tillot jeg meg å kjøpe koppene på hans vegne. 'Da har jeg fått bursdagsgave fra deg! Takk for gaven!'  Enkelt og greit :-D Merk at jeg sa at de gamle vi hadde er Rice-lignende kopper - de bleknet nemlig i oppvaskmaskinen. En god grunn til å skaffe nye :-)

2 kommentarer:

Ingrid sa...

De koppene med høner på er så fine! Jeg har nemlig vurdert å gå til anskaffelse av et par av de samme ;)

Det er ei stund siden jeg har vært innom deg nå, Turid, men det er slltid så koselig å se innom bloggen din og oppdatere seg litt på gjøren og laden hos derer fire.

Stor klem fra Ingrid :)

Turid sa...

Koselig at du kommer innom, Ingrid ;-) Jeg liker også det mønsteret. Og dere har jo høner, har dere ikke det da? Skulle passe bra dette :-D