søndag 30. januar 2011

Etter vinter kommer vår!

Da har jeg vært på en liten inspirasjonssankerunde igjen, og denne gangen handler det om å gi næring til lengselen etter vår og lysere tider. Vinteren er ganske lang her nord, og jeg kjenner at jeg begynner å få lyst på lengre dager. Har ikke noe imot snø, så lenge det er skikkelig kaldt og 'årntli' vinter. Men i det siste har det vært ganske mildt og grått i Trøndelag, så da kan det likegodt bli vår. (Bare la meg nyte noen vinterferiedager på Savalen først. Der er det garantert kaldere ;-)) Men nå drømmer vi oss litt bort, dere! ;-)
... fortsett å drøm, og ha en fin Søndag! :-)


Bildene er funnet via WeheartIt.

5 kommentarer:

Linda sa...

Nydelige bilder!
Kjenner jeg gleder meg til vår jeg også!
Gikk tur på ladestien i dag, det var litt mere vårstemning der enn her på Tiller.
Men vi må nok belage oss på enda mere snø, det bruker jo å komme en bra ladning i mars, desverre ;O)

Ha en fin kommende uke!
Klem fra meg.

Anne Lise sa...

Nydelige bilder! Former og farger :) Vi går mot lysere tider...

From not to hot sa...

For en utrolig fin blogg du har, her må jeg bare legge meg til som følger. Så digg å oppdage nye blogger (ny for meg, da).

Turid sa...

Tusen takk for skryt av bilder, så koselig! :-) Skulle ønske jeg hadde tatt dem selv også ;-D Men alltid artig å poste glade, positive, fargerike bilder som kan inspirere. Og selvsagt ALLTID koselig med hyggelige tilbakemeldinger. Nye følgere er hjertelig velkomne.

Klem, Turid :-)

IJ sa...

Fin blogg du har! Og fantastiske bilder med flotte fargar! Ser du er litt turkis òg... Det er eg òg! Skikkeleg vårleg farge:-)

Fin dag til deg!