mandag 7. mars 2011

Blått til lyst - Del 1: Vaser

Første del i serien Blått til Lyst presenterer: Vaser!  Nå har jeg samlet på små vaser en stund, og tenkte derfor det kunne bli fint å gi dem et sted der de kunne stå sammen, sånn at effekten blir større.Bestemte meg for å sette dem på en liten lysegrønn kommode på stua. Normalt henger det blå bildet over bordet, men fant ut at jeg skulle leke meg litt, og satte et stort antikt speil bak. Speilet hadde hollenderen allerede kjøpt da jeg kom til treskolandet.Bordets former kom ikke skikkelig fram med speilet bak, men det ble jo noen annerledes bilder av vasene da :-)Den lysegrønne tynne keramikkvasen til venstre er fra Lysgaard på Røros. Det var den dyreste av dem. Resten er fra Fretex, loppemarked og Søstrene Grene, betalte henholdsvis 5, 5, 10, 15 og 25 kroner for dem :-)

Den blomstrete puta er fra Plonka. Setter inn et gammelt bilde jeg har vist før. Besøk Eplabutikken hennes HER.


En stund samlet jeg også på delfiner, men nå er det stort sett bare denne her i glass som er igjen. Men den skal få lov til å bli :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, Turid!

Jeg følger med på bloggen din, og koser meg med bildene dine og det du skriver.Godt med farger når det ser ut som det drøyer før vinteren slipper taket...:)Håper formen blir bedre med diett!!
Klem fra Brit søskenbarn

Fies notiser sa...

Ja til blått i alle former og versjoner :-)
Fin samling du har, og ikke minst: fint presentert! Mine ymse samlinger blir fort til en haug med rot, i ei eske muligens...

Turid sa...

Takk for det, Brit, koselig at du stikke rinnom i ny og ne :-) Ser veldig fram til å komme igang med dietten ja. Blir nok bedre da ;-)

Klem, Turid

Turid sa...

Få samlingene fram i lyset, Fie! ;-) Klem.