onsdag 2. mars 2011

Savalen - vinterferie for alle!

4 herlige dager har vi hatt på Savalen i Østerdalen i vinterferien vår! :-) Både store og små har kost seg med skigåing, aking, bading og lek! Vi hadde med skøyter også, men alt det andre fristet mer, så de ble ikke engang brukt. Vi var så heldige at vi hadde oppholdsvær og mye sol hver dag! :-)

Julenissens hus var åpent i hele vinterferien

Dette var mitt første besøk på Savalen i Østerdalen, og det frister til gjentakelse. Her går det ikke an å kjede seg hvis man liker fysiske utfoldelser, ihvertfall. Mulig noen ville fått shoppe-abstinenser etter noen dager (julenissebutikken er eneste mulighet for shopping), men så er det vel kanskje ikke derfor man drar dit heller? ;-)

Slik bodde vi

Det var et fantastisk skiterreng rett utfor døra, med oppkjørte løyper i alle retninger. Perfekt for små barnebein som ikke har årevis av langrennserfaring. (Fint for voksne også :-D) For den helt store langrennsopplevelsen kan man gå i oppkjørte spor nede ved innsjøen. Vakkert! Det blir neste gang! :-)

Flott skiterreng!

På hotellet er det spa og et flott velværebasseng, hvor vi koste oss med jentene hver dag. Ingen barnebasseng, men avgrensede områder med mindre dypt vann. Baren ved barbassenget er ikke i bruk på dagtid, så der er det fint å holde til med små barn :-) 

Velværebassenget

Hollenderen prøvde de store nedoverbakkene. Ironisk nok pleide han alltid å dra på vintersportsferie da han bodde i treskolandet. Etter at han flyttet til Norge har han knapt stått på nedoverski! Det er vel sant som de sier; når man har det tilgjengelig hele tida... osv.


Boblesenger i vannet!

Ellers var vi flere ganger i akebakken, som hadde praktiske bånd som ungene kunne stå på for å komme seg lettere opp med akebrett og kjelker. Også veldig kjekt for mødre i redusert fysisk form, som skulle prøve seg på rompeakebrett :-D

Frister Savalen kan du gå inn HER og lese mer :-)


3 kommentarer:

From not to hot sa...

Åhh, en sånn bobleseng ser fantastisk ut for en vond rygg! Skjønner godt at dere koste dere.

Elin sa...

Hei,fant din blogg nå nettopp,koselig blogg du har =) Vil gjerne legge deg til i min bloggliste,lettere da å finne tilbake til din blogg igjen =)

RomantiskRetro sa...

Høres ut som en perfekt vinterferie! Herligte aktiviter.

Tusen takk for så hyggelig
kommentar i bloggen min.
Det varmer så! ♥

Du har en nydelig blogg!
Ha en fin fredag og helg.
KLemmeklem fra An-Magritt