torsdag 8. desember 2011

Ceci n'est pas un livre

Den hengende bokhylla mi har omsider funnet sin plass, like ved den lille lyse sofaen i 'kosehjørnet'. Den pyntes opp av mine to vaser fra Lysgaard Keramikk på Røros. Jeg elsker det de lager der! Har skrevet om dem tidligere, blant annet HER og HER.



Bokhylla kjøpte jeg til hollenderen da jeg var på besøk 'hjemme' i Den Haag for et par år siden. 'Ceci n'est pas un livre' = Dette er ikke en bok.



Herlige rødfarger! Og med en kvist oppi, er det ikke mer som skal til ;-)



Hjørnet hvor en del av mine favoritt-ting er samlet :-)  Her er Rudolf kommet på plass, lampa fra Ikea bare elsker jeg, både fordi den har et vintagepreg, men også fordi den var et KUPP :-). Den flotte lyskuppelen som henger fra taket har jeg fått råbillig av en venninne. Den er utrolig stemningsfull! Bladkurven på gulvet er kjøpt på Skeidar (BoConcept). Mer om den etterhvert.

Ha en fortsatt fin Torsdag der ute! :-)

post signature

6 kommentarer:

Mor og datter sa...

herlige bilder :) med favoritt tingene dine! ;) Skjønner hvorfor de er det!

Juleklem fra meg

Give away inne på min side, om du er interessert ? ;)

Henriette sa...

Så koselig det var her da! :) Hilsen fra Henriette

Anne sa...

Superlekkert!!

Mor og datter sa...

Så koselig at du ville bli med på giveawayen min :)

Juleklem

Turid sa...

Tusen takk for besøk og hyggelige kommentarer! Alltid artig at andre setter pris på bloggen min :-)

Fin helg til dere alle!

Klem, Turid

Wood & rose sa...

Ser du har en Rudolf med lys? jeg har to stykker, men var litt redd de kasnkje var litt mye Harry, så jeg la de vekk. På tide å få litt ordings på kjøkkenet, så da kan jeg jo ta frem den ene.Ellers har jeg lest at de nye forskriftene på merking av mat, så vil merkinga av glutenfri mat fra 01.01.12 likevel kunne inneholde gluten. skremmende. Det stod at det ble opp til forbrukerne selv å innhente informasjon vedr gluten, og at produsenten kunne likevel endre produksjonsmetodene, uten å merke varene. Nå må jeg snart prøve å lage noe kaker og snop til jul, uten melk og mel:DDDDD Klemz Grethe