søndag 12. februar 2012

Vårlig morsdag

Skal ikke påberope meg vår i Trondheim, nei så langt ifra ;) Ser ut gjennom vinduet, og ser ikke annet en snøhauger. Men jeg ser såvidt ei herlig sol som prøver å bryte seg fram, og det flotte lyset blir jeg så inspirert av!! :)) Men inne er det vel lov til å lage litt vår vel? Jeg fikk sånn lyst på litt lyse, duse farger og litt natur igjen jeg, så fram med de gode, gamle grønne og turkise vasene mine, og denne grønne 'planten' - skal vi kalle den det, ble dratt inn fra trappa, hvor den har stått hele vinteren. Fremdeles grønn, gitt, ikke værst ;)


I morrest dro hollenderen tidlig på jobb, men jentene kom jammen og overrasket mammaen sin med både pakker og frokost på senga helt alene *rørt*. De er bare 7 og 5.. :)) De hadde til og med tenkt på vitaminbjørner på frokostbrettet. 'Ja, for du må jo hold dæ frisk, mamma, for vi e jo så gla' i dæ'... :)))


Selma hadde kjøpt en lilla kaffekopp som 'kaffen helt sikkert smake ber av, mamma!' :)) Sanne hadde kjøpt et hvitt sausnebb, som passet veldig bra, siden vi manglet akkurat det. 'Åkkei, kanskje med litt hjælp av pappa da' :))Åsså fikk jeg en hel bærepose full av tegninger, gitt, og til og med en selvlaget tryllestav, som blir perfekt når jeg skal i gang med å trylle bort rot og hybelkaniner og sånn :-DEr det mulig å være så heldig?? Vi har de skjønneste jentene!!! :))
Ønsker alle mammaer en fantastisk fin morsdag! :)


post signature

3 kommentarer:

Linnette i SkippertaksHuset sa...

Ååå, herlige jenter! Frokost på senga MED vitaminbjørn, det er ikke dårlig :) Den tryllestaven - hvis den virker mot støvet, må du gjerne dele hemmeligheten med oss. Det holder at vi ikke ser det lenger, det behøver ikke forsvinne engang ;)

Jeg fikk ikke frokost på senga, siden det ikke er noen hjemme i dag - men til gjengjeld kom jeg hjem til ryddet og vasket hus i går. Jentene hadde til og med gått til butikken og kjøpt gave til meg. Stas med morsdag, selv om den må tas en dag på forskudd ;)

Ha en fortsatt fin dag!

Klem Linnette

En støvel og en sko sa...

Åhh, for noe skjønne jenter du har. Smelt...
Klem :-)

Huldra sa...

Høres ut som du fikk en super morsdagsfeiring. Regner med det var velfortjent jeg. :)

Råtøff klokke! Har du laget den, eller kjøpt den?